Håvard Lorentsen ut 2022

Solid midtstopper blir med videre.

Håvard Kleven Lorentsen har signert kontrakt med Stjørdals-Blink Fotball ut 2022-sesongen. 

Forsvarsspilleren født i 1999 som kom på lån fra Levanger FK før høstsesongen i 2020, velger dermed å videreutvikle seg i rødt-og sort også de kommende to sesongene. Lorentsen har gjort et meget solid inntrykk hittil hos oss.

hkl
Håvard Kleven Lorentsen blir å se i Blinkdrakta også i 2021 og 2022.

Sportslig leder A-lag menn, Petter Holltrø, kommenterer forlengelsen slik:

-Håvard viste i høst på lån at han er en veldig god fotballspiller. Han tok nivået umiddelbart og har spilt alt og vært bidragsyter også offensivt. Han er nordtrønder, ung, en type vi ønsker å ha med oss. Lorentsen passer bra inn i profilen vår. 

Ettersom Lorentsen er såpass ung, slår det her inn en utdanningskompensasjon.

-Vi er i meget god dialog med LFK om dette, understreker Holltrø.

Håvard Kleven Lorentsen bor på Levanger og studerer jus.

Han har er et langsiktig mål å få spille eliteseriefotball og mener selv han bør forbedre seg på flere områder i spillet før det eventuelt skjer. Han bor på Levanger og studerer jus.

Det var et enkelt valg. Den endelige beslutningen ble egentlig tatt dagen etter at Stjørdals-Blink sikret plassen i Obosligaen

— Håvard K. Lorentsen til Bladet.

-Jeg har trivdes meget bra i Blink hittil. Jeg ser lyst på fremtiden her. Det vrker som et kult prosjekt som Tom og Bjarne har satt igang. Inntrykket mitt er at det blir enda mer fokus på rollekrav. Man ønsker å utvikle en spillespil i etablert angrep, det er noe med det han tar seg fra Bodø-Glimt som er høyst spennende å ta del i. Høstsesongen gikk jo tålelig greit for min del, det føles helt rett for meg å bli med videre i Stjørdals-Blink Fotball, poengterer Håvard K. Lorentsen.

Annonse fra Obos-ligaen: