Anders Nygaard vender hjem

Solid bidragsyter siden sommeren 2015.

Han kom til Stjørdals-Blink Fotball før høstsesongen 2015, Anders Nygaard. Nå er han foreløbig ferdig som stjørdaling og trønder. Den høyreiste midtbanespilleren har fått et jobbtilbud han ikke kan takke nei til i hjembyen Tønsberg. Fotballkarrieren fortsetter dermed også i Norsk Tipping-ligaen. Hans nye klubb blir FK Eik Tønsberg 871, forøvrig trent av Ronny Johnsen.

hyll2.jpg
Hæsjrampen takket av Anders Nygaard etter kampslutt på Nissekollen søndag.

1994-modellen medgir at det er tungt å forlate Stjørdals-Blink Fotball:

-Jeg har valgt å hoppe en jobbmulighet hjemme, så kampen mot Nardo ble min siste i Blinkdrakt. Det var vemodig å fortelle medspillerne om beslutningen, forteller Nygaard. 

-Høydepunktene her har vært mange. Både på og utafor banen. Vi har hatt et par opprykk, slått Lillestrøm på Åråsen, cupeventyret i 2016. Svært mange gode opplevelser både på og utenfor banen. De vil jeg ta med meg videre.

-Det er ikke mange år siden vi skiftet i slitne containere. Jeg er stolt over å ha fått vært med på det klubben har skapt de siste årene.

Anders Nygaard er blant de som har spilt både Norsk Tipping Liga, Postordliga og OBOS-liga for vår klubb.

hylle1.jpg
Samtlige spillere og støtteapparatet signerte Anders Nygaards spillertrøye. Rasmus Sandberg tok ansvar. Her signerer Karl Martin Rolstad og Jakob Skille trøya.

Nygaard har nå fått lærerjobb i Tønsberg. 

-Jeg måtte nesten bare ta den muligheten. Planen har hele tiden vært å flytte hjem igjen, men når det skulle bli, var usikkert. Nå blir det nå.

-Det er er fantastisk gjeng i Stjørdals-Blink Fotball. Spillergruppa og de som bidrar i klubben forøvrig. Jeg har ikke et vondt ord å si om noen, avslutter Anders Nygaard som foreløbig blir stående med 125 kamper for Blinks A-lag. 7 mål tilsammen,det første huskes kanskje aller best: matchvinnermålet hjemme mot Levanger FK i 2.runde NM 2016.

Vi takker Anders Nygaard for alle bidrag på og utenfor banen de siste 6 årene. Vi ønsker all mulig lykke til videre. 

Annonse fra Obos-ligaen: