Årets Kronekamp: Blink- Start

Kun 50 kr inngang! Mulig å støtte med valgfri sum pr. tilskuer.

-Jo flere tilskuere, desto mer energi får vi når vi møter Start, sier Blink-trener Tom Dent. Årets Kronekamp betyr samtidig superbillig inngangsbillett.

Sluttspurten i årets OBOS-liga sparkes i gang til helga. Det gjenstår 8 serierunder. Stjørdals-Blink Fotball ligger på trygg plass. Det er tett opp og ned på tabellen. Start er første utfordring.

Kronekampen gir alle mulighet til å støtte med valgfri sum pr. tilskuer på kampen. Selve inngangsbilletten koster kun kr.50. Barn under 12 år gratis. Målet er å fylle M.U.S Stadion Sandskogan for første gang. Støtten fra 1000 Blink-supportere kan fort bli avgjørende. På hjemmesiden Blinkfotball.no finnes skjema for å registrere ditt bidrag.

REGISTRER DIN STØTTE: Ja, jeg vil bidra i KRONEKAMPEN!

Tradisjonsrike Start har store økonomiske muskler, men sliter tungt i årets seriespill. En ny «giantkilling» er mulig for Blinkgutta som i siste hjemmekamp feide Fredrikstad FK av banen med 3-0.

Stjørdals-Blink Fotball har igjen fem hjemmekamper og tre bortekamper. Start, Ull/Kisa, Jerv Ham/Kam og Aalesund kommer til M.U.S. mens Blink skal reise til Raufoss, Sogndal og Åsane.

Trolig trengs tre seiere til for å ende på trygg plass i OBOS-ligaen.

Barne- og ungdomsspillerne i alle fotballklubbene i Stjørdal samt fra Malvik IL er invitert  til å stille i sine egne klubbdrakter.

ann.jpg
Interessant kamp!

 

Annonse fra Obos-ligaen: