Berget poeng på Briskeby

Tung arbeidskamp endte 2-2.

Det ble for Blinks del en real slitekamp i flomlyset på Briskeby. Men vi unngikk å dra hjem fra Hamar poengløse. Hjemmelaget var klart kvassest i duellspillet og pressa på. Det var tydelig at overskuddet var begrenset for Blinks del i denne tredje kampen på ei uke og med to av kampene på bortebane.

To minutter før full tid fikk Mats Lillebo den ene muligheten han trengte for å sikre et nytt viktig poeng.

Hjemmelaget skapte flere muligheter innledningsvis. Blink-målvakt Jonatan Johansson måtte i aksjon en rekke ganger.Stjørdals-Blink hadde mer enn nok med å forsvare seg det første kvarteret. Etter 17 minutter sprakk nullen. Midstopper Steinar Strømnes snappet opp en mislykket klarering i Blink-feltet og bredsidet ballen i nettet fra fem meters hold. Etter 33 minutter sørget Ole Kristian Rødahl for utligning. Et ålreit kombinasjonsspill på venstresiden endte med ballen hos Mats Lillebo som forlenget et innlegg fra venstre. Indreløperen fra Smøla, Ole Kristian Rødahl hadde ingen komplisert jobb med å sette ballen til side for HamKam-målvakt Lars Jendal.

_KEJ3597
Ole Kristian Rødahl satte inn 1-1.

Det sto 1-1 ved pause.

I det 75.minutt scora Kamma påny. Midstopper Strømnes raget høyest på en dødball og stanget inn sitt andre mål for kvelden. HamKam fortsatte å angripe etter 2-1-scoringa. Blink var ikke istand til å true hjemmelaget i særlig gra. Minuttene gikk. Fem minutter før full tid kom Jakob Rømo Skille og kantspiller Patrik Hjelmseth inn for å bidra til en sluttspurt.  Etter 88 minutter vant Skille en duell inne i Kamma-feltet etter innlegg fra Vegard Fiske. Mats Størseth Lillebo fikk ballen, skjøt fra skrått hold og kula gikk i nettet via målvaktas arm.

_KEJ3888
Utligning til 2-2 etter 88 minutter.

Dermed sto det 2-2 på Briskeby. Slik endte det også.Det var ingen skuffelse over det hos Blinkgutta på en kveld som dette.

Dette var et ran. Vi hadde blitt satt i arresten på Hamar om vi tok med oss alle tre poengene!

— Roar Vikang etter kampslutt.

Neste utfordring: Lillestrøm SK på M.U.S. Stadion Sandskogan lørdag 3.10. kl.15.30.


Annonse fra Obos-ligaen: