Forsterker kommunikasjonarbeidet

Stjørdals-Blink fotball forsterker kommunikasjonsarbeidet, både internt og eksternt, gjennom å engasjere Elisabeth Almhjell i en stabs-/støttefunksjon i klubbens administrasjon. 

Elisabeth har tidligere bidratt rundt Rosenborgs kampdager med mediehåndtering og arrangement i seks år, og jobber nå som kiosk- og eventansvarlig på Kimen Kino.

-Skal vi oppfylle vår egen målsetning om å videreutvikle denne flotte klubben videre, så forutsetter det samhold og oppslutning rundt aktivitetene, både internt og eksternt. Åpenhet og godt relevant innhold i kommunikasjonen er viktig for enhver virksomhet, og har stor betydning i det arbeidet vi går i gang med nå. Vi skal forsterke entusiasmen rundt klubben og inspirere et stort publikum til å komme på kamp for å se Blink, sier Erling Johansen, styreleder i Stjørdals-Blink fotball.

Elisabeth Almhjell et allerede i dag ansvarlig for «Blink-podden», podcasten på Radio Trøndelag som produseres før hver hjemmekamp. Hun vil nå umiddelbart starte arbeidet med å videreutvikle klubbens hjemmeside hvor Stjørdals-Blink Fotballs verdiplattform skal være en del av det faste innholdet, og hvor også en lenge etterlengtet supporter-shop skal inngå. Klubbens samarbeidspartnere som både støtter og vil identifisere seg med Stjørdals-Blink fotball vil også bli presentert og profilert.

-Jeg ser for meg at vi kan produsere faste innslag og nyhetsbrev i sosiale medier, gjerne med engasjerende video fra både treninger og kamp, så vel fra A-laget som fra de yngre årsklassene i utviklingsavdelingen. Vi må kunne løfte fram enda mer enn hva vi har klart til nå, som for eksempel å presentere mange av de frivillige heltene som utgjør en så sentral del av Stjørdals-Blink fotball. Dette er en oppgave jeg gleder meg veldig til!, sier Elisabeth Almhjell.

- Stjørdals-Blink fotball ser fram imot den forsterkningen som Elisabeth Almhjell vil være i administrasjonen, i godt samarbeid med Knut Erlend Jegersen, forteller styreleder Erling Johansen.

-Knut Erlend, som i tillegg til å ivareta en serie med administrative oppgaver samt er med i laglederteamet på klubbens seniorlag i OBOS-liga og 4.div, gjør også et fremragende arbeid med å dokumentere og referere fra kamper og begivenheter. Han har en stor og mangfoldig database med bilder og film av historisk verdi, som vi skal presentere på klubbens nye hjemmesider. Dette blir en liten del av det litt mer omfattende identitetsarbeidet som Stjørdals-Blink nå skal igangsette.

Elisabeth Almhjell skal fra høsten av studere idrettsledelse over nett ved idrettshøyskolen i Oslo, og ansettes nå på frivillig basis i Stjørdals-Blink fotball, med startdato 9. juni. 
Vi ønsker Elisabeth velkommen, og lykke til!, sier Erling Johansen, styreleder.

Annonse fra Obos-ligaen: