Har laget Blink-hymne

I forbindelse med at styremedlem i Stjørdals-Blink Fotball, Knut Morten «Joss» Johansen har laget en presentasjon av vår klubb, utfordret han sin sønn Magnus til å lage en pang-åpning på miniforedraget om Blink Fotball.

Magnus har master i lyd og musikkproduksjon fra Cardiff University, og komponering og orkestrering er det han jobber med nå.

Knut Morten ba om noe majestetisk som bygger opp stemning og forventning. Her er musikken kombinert med snutter fra Stjørdals-Blink Fotball  - Fredrikstad 3-0.


Fredag var Magnus og Knut Morten på M.U.S. Stadion Sandskogan og testet hvordan «Stjørdals-Blink hymnen» fungerer på anlegget. Begeistringen var stor hos de tilstedeværende. Magnus har laget en versjon egnet for innmarsj på stadion på ca 75 sek. Hans opprinnelige komposisjon er på 3-4 min og kan egne seg godt etter kamp, eventuelt i pausen.

Terje Craig Furunes har fått oversendt lydfilene, i forbindelse med Blink-Start lørdag ventes det å premiere på Stjørdals-Blink Fotballs hymne, som også er ønsket spilt ved lagenes innmarsj i breddefotballen i de yngre årsklasser.

Annonse fra Obos-ligaen: