Hjemmekampene: Forsterket musikalsk uttrykk

Vil løfte hjemmekamp-arrangementene.

BLINK MATCHDAY AUDIO EXPERIENCE

-Nå vil stemningen på MUS Stadion Sandskogan lydhørt forsterkes! Over 20 av verdens mest populære stadionlåter og hymner inngår i et musikalsk uttrykk, hvor også spesialkomponerte orkesterarrangement vekker pulsen og patriotismen opp mot avspark på Stjørdals-Blinks kamper, forteller Knut Morten Johansen.

Publikum vil merke seg at ved presentasjon av hjemmelaget så bygges spenningen opp til et musikalsk fengende klimaks i refrenget «WE ARE VICTORIOUS»

-Før avspark både til første og andre omgang kommer Blink-hymnen som avløses inntil kick-off med et fengende Avicii riff. Hver gang Stjørdals-Blink scorer mål, så vil også en fengende Black Night-fanfare forsterke euforienog bryte ned moralen hos motstanderen.

_KEJ6180.JPG
Snorre Lillebo er begeistret over lydpakken som nå er satt sammen til hjemmekampene.

⁃ Dette er så jævlig tøft! Håper de tør å bruke nok volum på stadion. Lydfilene er stemningsfulle og geniale, sier hovedtrener Snorre Lillebo.

I tillegg markerer denne musikken at nå er du på Blinks hjemmebane, og den gjør forskjell på hjemme og bortelag, og har budskap rettet mot Blinks helter som motiveres til kamp.

_KEJ3547.JPG
Kaptein Aleksander Foosnæs gleder seg til en forsterket kampopplevelse for publikum.

⁃ Steintøft!! Blir helt konge det der. Tøft at det er forskjell på hjemme og bortelag i musikken, sier kapteinen på laget, Aleksander Foosnes.

-På samme måte som at en virksomhet har en egen fargepalett som skal anvendes i visuelle uttrykk, så har nå Blink i tillegg en lydpalett tilsvarende. Det signaliserer en gjenkjennbar helhet og er en av de brikker som i sum utgjør Blinks identitet og eksterne uttrykk, oppsummerer Knut Morten Johansen.

Vår hymne: Blink-hymnen (Komposisjon og orkestrering, Magnus Johansen);

Annonse fra Obos-ligaen: