Joachim Rønning leder for utviklingsavdelingen

Målrettet utviklingsarbeid i Stjørdals-Blink Fotball.

Joachim Rønning (26) engasjeres som ansvarlig leder for de aldersbestemte aktivitetene i klubben vår.

Samlet vil vi nå omtale dette som utviklingsavdelingen i Stjørdals-Blink fotball. Joachim Rønning er i dag hovedtrener for G19, og ledet laget nå senest til seier 6-3 i seriefinalen mot Innherred. Joachim har til tross for sine unge år, en solid faglig bakgrunn med UEFA C og B trenerlisens.

Før han ble en del av trenerkollegiet i Stjørdals-Blink fotball var Joachim Rønning en del av Ranheims toppfotballsatsning på trenersiden, med blant annet hovedansvar for jenter 17. Et arbeid som inspirerte den unge treneren til å gå mer aktivt inn for å utvikle dette satsningsområdet spesielt.

-Stjørdals-Blink har virkelig gode forutsetninger for å lykkes i arbeidet med å utvikle unge fotballtalenter, og med det også følge opp Trøndelag fotballkrets’ intensiverte satsning på jentefotball. Jeg skulle gjerne sett Stjørdals-Blink som et flaggskip på kvinnesiden, sier Joachim Rønning, som også har vært hovedtrener i Hommelvik og for Heimdal gutter 16.

 Joachim beskrives som en særdeles hyggelig person som nyter stor respekt i sine omgivelser for sin faglige dyktighet, og evne til å være tydelig og klar i sine beslutninger når dette trengs.

-Jeg er opptatt av å være rettferdig, og utvikle spillere til å bli fotballsmarte gjennom å ta egne valg, og bli tenkende spillere ute på banen. Det holder ikke å bare sparke til en ball, sier Joachim Rønning, som har ambisjon om å bli en trener på toppnivå.

 Nestleder i styret for Stjørdals-Blink fotball, Bjørn Rune Stubbe, er særdeles fornøyd med å ha en kapasitet som Joachim Rønning i klubben, og i posisjonen som utviklingsleder spesielt

-De grep vi gjør nå gjennom å tydeliggjøre Joachims rolle, er et av flere tiltak som oppfyller klubbens misjon hvor det heter «Fotball for alle. Flest mulig, lengst mulig». Gjennom et målrettet arbeid vil vi legge til rette for at Blink blir en så god utviklingsarena som overhode mulig, og hvor jentefotballen skal stimuleres ekstra, i godt samarbeid med naboklubbene. Joachims personlige egenskaper i tillegg til de fotballfaglige, ligger til rette for at vi skal lykkes i dette arbeidet, sier Bjørn Rune Stubbe.

Det mer omfattende strategiarbeidet i Stjørdals-Blink fotball er i god prosess, hvor også organiseringen av klubben gjennomgås. Styret vil i sammenheng med den økonomiske omstillingen, legge en helhetlig plan og struktur, hvor implementering av strategi- og verdiplattform inngår.

Joachim kontaktes på epost: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: