Kårer årets grasottrener

Norsk Tipping, Norges Fotballforbund og Norsk Fotballtrenerforening skal også i 2022 lete rundt etter Årets Grasrottrener. 

I tillegg til heder og ære vil klubben til vinneren av Årets Grasrottrener i hver krets motta 10 000 kroner. Klubben til den som vinner den nasjonale kåringen og blir Årets Grasrottrener i fotballen vil i tillegg motta 20 000 kroner, altså totalt 30 000 kroner til klubben som har den nasjonale vinneren. 

Det finnes utrolig mange dyktige og gode Grasrottrenere som gjør en fantasitsk innsats hver uke for at barn skal få gode fotballopplevelser. Grasrottrenerne er kanskje de viktigste rollemodellene i norsk fotball, og vi ønsker å gi dem den anerkjennelsen de fortjener. Kjenner du en Grasrottrener som fortjener denne tittelen og anerkjennelsen? Fortell oss hvorfor nettopp din kandidat fortjener dette og kanskje blir nettopp denne treneren Årets Grasrottrener.

 

HER kan du nomiere din kandidat!  https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/211f64fd-33c8-4431-a331-936290b26136?v=8&lang=no 

Fra 26. september starter den første av to stemmeperioder. Den første perioden varer frem til 16. oktober. Her skal man stemme på den grasrottreneren man mener bør bli Årets Grasrottrener i sin krets. En lokaljury kårer kretsens vinner blant de fem med flest stemmer.

Stemmeperiode to begynner 27. oktober og varer til 6. november. Her kan man stemme blant de 18 kretsvinnerne på hvem man mener bør bli Årets Grasrottrener i fotballen. En nasjonal jury kårer vinneren blant de fem med flest stemmer. Utdeling av prisen skjer på cupfinaleseminaret 25.-27. november.

Hvilke kriterier gjelder?
Kriteriene som gjelder for at man skal kunne bli Årets Grasrottrener er;
* At den nominerte er trener for et lag i barne- og ungdomsfotballen
* At den nominerte har tatt minst ett av delkursene i grasrottrenerutdanningen
* At den nominerte er over 18 år
* At den nominerte har politiattest og trenerattest

Vi oppfordrer alle til å nominere sin kandidat, og til å stemme når den tid kommer! 

Annonse fra Obos-ligaen: