Odd-Karl Stangnes ny hovedtrener

 

 

OKS.jpg
Foto fra tiden som trener i Kiruna FF.

Stjørdals-Blink fotball har ansatt Odd-Karl Stangnes som ny hovedtrener etter at Snorre Lillebo har blitt løst fra kontrakten.

Les mer om Snorre Lillebo trer av: Snorre takkes av

Odd-Karl Stangnes kommer fra Skjervøy og har trenererfaring fra en rekke klubber i Nord-Norge. Han har også utøvd sin trenergjerning i Sverige, i klubbene Kiruna og Luleå. Stangnes har med ulike lag gått ubeseiret gjennom en hel sesong med imponerende målforskjell og opprykk.

Stangnes anerkjennes av profilerte trenerkolleger, som karakteriserer hans spillestil i linje med hva vi har sett hos RBK og Bodø/Glimt, i god Nils Arne Eggen og Kjetil Knutsen-ånd.

-Vi har blitt introdusert for en trenerkapasitet som vi har forventninger til på grunn av hans sportslige meritter, og spesielle evne til å lykkes med yngre spillere, sier Erling Johansen, styreleder i Stjørdals-Blink fotball.

Stangnes har A-lisens som trener.

Odd-Karl Stangnes har spillererfaring fra Bodø/Glimt, Lyn og Skeid bl.a., og er blant svært få som har spilt og scoret i alle divisjoner fra Eliteserien ned til 8. divisjon.

Odd-Karl Stangnes ønskes velkommen om bord fra nyttår på en ettårs kontrakt, og til Stjørdals-Blink fotball som nå legger struktur og satsningsnivå innenfor de nye rammevilkår PostNord-ligaen gir.

Nå ser vi fremover:

Annonse: