Rasmus Semundseth Sandberg til Blink

Målvakt med aldersbestemte landskamper.


2001-modellen Rasmus Semundseth Sandberg har signert for Stjørdals-Blink Fotball. Han er målvakt og har tidligere spilt for Nidelv og Rosenborg BK. Det er også blitt 9 kamper for Norge G18, 11 for G17 og 4 for det norske G16-landslaget. I tillegg 30 kamper for RBK 2.

Semundseth Sandberg og vår landslagsspiller for Trinidad/Tobago, Nicklas Frenderup, vil utgjøre Stjørdals-Blink Fotballs keeperduo i OBOS-ligaen 2021.

rsa
Rasmus Semundseth Sandberg under A-økt 04.03.

Semundseth Sandberg kommer til Stjørdals-Blink Fotball på en 3-årskontrakt med uttalt ambisjon om å erobre førstekeeper-plassen. 19-åringen forteller at han umiddelbart følte seg godt tatt i mot av vår spillergruppe, trenerteam og øvrige støtteapparat.

RASMUS PRESENTERER SEG SELV:


-Rasmus er en lovende keeper som jeg kjenner til fra tidligere gjennom landslag. Han har en bra lederstil på banen og fine ferdigheter, spesielt feltarbeidet. En lovende trøndersk målvakt, en spiller som vi satser på for fremtiden. Han kompletter Nicklas bra og har gjort et godt inntrykk i gruppa, sier hovedtrener for Stjørdals-Blink Fotballs A-lag, Tom Dent.

MÅLVAKTSTRENER JOHANNES STOKKE GIR SIN VURDERING AV ÅRETS KEEPERTEAM:


- SalMar Akademiet skal være en optimal utviklingsarena for unge talent, og vi ønsker å være med på reisen lengst mulig. Så er det slik at nåløyet inn på a-alaget er trangt. Men vi er veldig glade for å kunne utvikle SalMar-spillere til å ta steget til andre trønderske klubber, sier leder for akademiet Roar Vikvang til RBK.no

- Vi føler vi har lykkes når SalMar Akademiet har fått en spiller til OBOS-ligaen. Vi er sikker på at Rasmus kan ta ytterligere steg. Han gikk skadet mye av fjorårssesongen, men har jobbet knallhardt for å komme tilbake og fortjener denne sjansen, fortsetter han til RBK.no

Annonse fra Obos-ligaen: