Sen scoring til liten nytte

Opprettholdt i alle fall en interessant statistikk.

Åsane-Blink 2-1. 1-0 etter drøye minuttet. Det skulle bli slitsomt.

Scoringen til Blink-debutant Håvard Lorentsen i det 94.minutt gjør at vi har scora mål i 19 av 20 seriekamper denne sesongen.

Starten ble altså brutal.Harald Tangen omsatte et innlegg fra høyre i mål nesten rett etter avspark.

- Vi gjør det vanskelig for oss selv når sover etter ett minutt. Vi vet at det er krevende å score, så når vi havner under blir det vanskelig. Så synes jeg vi kommer ganske bra inn i kampen igjen, og har litt trøkk og muligheter, men vi er litt for lite klinisk i avgjørende situasjoner. Istedenfor å ta gode skuddmuligheter renner angrepene litt ut i sanden da, forteller Blink-trener Roar Vikvang til Bladet.

Etter 15 minutter utnyttet Ole K.Rødahl sløvt forsvarsspill, men pasningen til Bransdal ble ikke god nok. Etter 29 minutter sto det 2-0. En forferdelig ballmist på vår egen halvdel ga hjemmelaget et drømme-oppsett. Henrik Udahl scora.

- Sånn kan ikke holde på med, da blir vi straffet, konstaterte Vikvang.

Fotos fra 1.omg:

Det ble ikke skapt særlig store målsjanser i Blinks favør ut over i 2.omg heller – med unntak av den siste fasen av kampen.  Ask T. Schau kom inn etter pause. Han gjorde en god jobb. Franklin Daddys Boy viste påny at han har spennende egenskaper.

- Jeg er ganske godt fornøyd med andreomgangen. Vi tar over styringen, har ballen mye mer, og det er vi som spiller ut dem og setter press. Vi pratet om at vi skulle ta dem høyere og få brutt spillet. Aller viktigst  var det at vi hadde ro med ballen, og det fikk vi til bra. Spesielt fra 60 minutt og ut, så synes jeg at vi løste det på en god måte, sier Vikvang til Bladet.

Etter 78 minutter plukket Tjærandsen-Skau opp en feilpasning og klinket til fra rundt 20 meter. Ballen gikk i tverrligger og over. En del skuddforsøk fra Blink ble blokkert fra Åsane.  Målet kom altså i det 94.minutt. Etter corner fikk Håvard Kleven Lorentsen nettsus.

- Det er små marginer og detaljer, men slik er jo toppfotballen. Vi kan ikke gjøre feil og ikke bruke mulighetene vi får. Et bittert tap, oppsummerer Vikvang.

Det er like fullt fortsatt kun to poeng opp til kvalikplass.

- Det er enda 30 poeng å spille om. Vi har tatt 26, så det er fremdeles flere å spille om enn de vi har tatt. Vi må fokusere på å utvikle spillet og levere bedre prestasjoner.

Fotos fra 2.omg:

Neste match: Ull/Kisa på M.U.S Stadion Sandskogan søn. 18.10 kl.15.


Annonse fra Obos-ligaen: