Snorre takkes av

Stjørdals-Blink fotballs hovedtrener Snorre Lillebo takkes av ved sesongslutt, etter et sportslig krevende år med økonomiske utfordringer.

Snorre, som har ett år igjen av kontrakten, løses av nå i samband med den helhetlige gjennomgangen i klubben, og en ny orientering mot kommende sesong i PostNord ligaen.  

Ref. artikkel: Nå rettes blikket fremover

Snorre Lillebo rykket inn som hovedtrener da Tom Dent overraskende gikk til HamKam like før sesongstart. Snorre bidro med en konstruktiv tilnærming da de økonomiske realitetene la føring for veien videre, med flere sentrale spillere som takket for seg i sommer.

- Snorre har gjort en fremragende jobb som hovedtrener i klubben i år, og imponerende nok levert bedre tellende resultater i høstsesongen, enn hva poengfangsten var i første halvdel, sier Erling Johansen, styreleder i Stjørdals-Blink fotball

Snorre Lillebo har hatt en sentral posisjon i ulike roller i Stjørdals-Blink fotball gjennom flere år. Klubben ønsker også i tiden fremover gjerne å ha glede av Snorres engasjement og kompetanse, men gir uavhengig av dette støtte til videre trenerutdannelse i regi av NFF, som en del av avslutningen på den opprinnelige kontrakten.

Informasjon om ny trenerkabal forventes å komme innen kort tid.

Styret i Stj/Blink fotball

17. november 2022 

Annonse: