Felt av egne feil

Ledet 2-1 ved pause, men tap 2-4.

-Vi er skuffet etter å ha hatt dem på gaffelen. Det forteller litt om hva som bor i oss. Vi må kanskje stikke fingeren litt i jorda også, for vi er et nyopprykket lag og møter Tromsø som rykket ned fra Eliteserien i fjor. Vi scorer to mål mot dem, og det er en bra prestasjon, sa Blink-treneren Roar Vikvang til Bladet etter 2-4 etter nederlaget for serielederen.

_KEJ4476
Her gjorde Mats Lillebo 1-1.

En horribel start på begge omgangene ble det med baklengs før minuttet var spilt i begge omgangene.  To scoringer fra Mats Lillebo sørget for at Blink ledet til pause.

- Det var en veldig god omgang av oss. Vi gjorde det vi skulle, selv om vi havnet under unødvendig og veldig tidlig. Vi kjempet oss inn i kampen igjen, sa Vikvang som måtte se Blink-målvakt Nicklas Frenderup hente ballen i eget nett hele tre ganger etter pause.

_KEJ4558
Her ble Mats Lillebo felt forut for straffesparket han satte inn til 2-1 ledelse.

Stjørdals-Blink Fotball-trener Roar Vikvang og teamet hadde gjort fire endringer på laget som sto med tre strake seiere før denne matchen på Alfheim. En kombinasjon av tøft kamp-program og behovet for ekstra energi inn på banen, gjorde at Joachim Olufsen kom inn på venstreback mens Ole Kristian Rødahl, Tobias Hestad og Lasse Bransdal alle fikk muligheten fra start mot serielederne.

Tromsø sto med fem strake seiere. Og kun ett baklengsmål. Fremover hadde de syv scoringer. Blink kom til "Nordens Paris" med tre strake seiere, 11 mål rett vei, men også 9 baklengs hittil i sesongen. Historikken, statistikken, talte i hjemmelagets favør. De to foregående seriemøtene i nord hadde endt med tap for Blinks del. De fant enndog sted i 1979 og 1983. Ingen av dagens A-lagsspillere i Blink var født dengang, faktisk ikke to i støtteapparatet, heller. En treningskamp på samme bane i juni endte med 2-0 til Tromsø etter to straffespark-scoringer.

Hjemmelagets 3-5-2 system mot Blinks 4-3-3..det lå scoringer i lufta. Og det ble det til gangs... For Blink var nok Mats Lillebo blant de aller beste, iallefall før pause da han satte inn begge Blinks mål - det ene på skudd, det andre straffespark etter at han selv ble felt av TIL-stopperen.

Stjørdals-Blink: Nicklas Frenderup; Morten Strand (Patrik Hjemseth 75'), Vebjørn Vinje, Vegard Fiske, Joachim Olufsen (Sander Halgunset 58'); Ole Christian Rødahl (Marius Augdal 62'), Simen Sandmæl, Sander Kartum, Tobias Hestad (Sondre Stokke 45'), Lasse Brandsdal (Anders Nygaard 62'); Mats Lillebo


Neste match for Blink er allerede mandag førstkommende - mot Jerv Grimstad på M.U.S Stadion Sandskogan.

Se intervju med hovedtrener Roar Vikvang: Vikvang etter 2-4 tap på Alfheim

Vi fikk en ny OBOS-ligadebutant i denne kampen: Sander Halgunset debuterte i OBOS-ligaen.

Tomålsscorer Mats Lillebo oppsummerer: Skuffet, men fattet tomålsscorer Lillebo

Annonse fra Obos-ligaen: