Tom Dent ny hovedtrener

Kjenner allerede klubben og laget godt.

Tom Dent (29) er ny hovedtrener for Stjørdals-Blink Fotballs A-lag fra 1.1.2021. Engelskmannen var medtrener for A-laget også i 2016, den gang i 2.div. Først sammen med Gary Hogan, deretter Nils Petter Austad. Han har jobbet i Bodø/Glimt siden, først i akademiet til eliteserieklubben som spillerutvikler deretter hovedansvarlig for Bodø-Glims rekruttlag i 3.-div. Tom Dent har tegnet kontrakt med Stjørdals-Blink Fotball ut 2024-sesongen. 

Han tar over etter Roar Vikvang som nå blir akademisjef hos Rosenborg BK.

-Jeg ser virkelig frem til å begynne, og jeg er glad for at jeg får denne muligheten. Men frem til januar skal jeg holde meg unna og la spillere og trenerstab konsentrere seg om resten av sesongen, sier Dent til Bladet. Han deler Blinks spillestils-DNA - dvs. 4-3-3.

– Jeg dro fra Blink som en gutt, men kommer tilbake som en mann.

— Tom Dent til T-A.no

-Jeg er imponert over hvordan klubben har utviklet seg siden jeg dro – både på og utenfor banen. Roar (Vikvang red.anm.) har gjort en fantastisk jobb, og jeg tror jeg kan fortsette med det grunnlaget han har lagt. Jeg føler at jeg har noe uoppgjort i Stjørdals-Blink, og tror tiden er riktig til å ta over.

tomdenty
Tom Dent knipset i 2016.

Sportslig leder Ove Halsan sier dette:

-Tom Dent  er en mann som puster fotball døgnet rundt. Selv om han har liten erfaring som hovedtrener, så har vi troen på at han kommer til å gjøre en veldig god jobb.

Petter Holltrø og Markus Hermo om signeringen av Tom Dent:


Annonse fra Obos-ligaen: