RBK fotballskole Stjørdal

RBK Fotballskole Stjørdal 2021

Stjørdals-Blink Fotball og Rosenborg BK inviterer til RBK Fotballskole på Blink Arena 13. - 15.august 2021.

RBK fotballskole er åpen for jenter og gutter f. 2008 - 2012. Det er satt et absolutt tak på 150 deltakere. Rosenborg BK er ansvarlig for det fotballfaglige og står for innholdet på øktene under fotballskolen. Målsetting for fotballskolen er å dekke unge spilleres behov for trygghet, trivsel, selvtillit og utfoldelse. Fotballfaglig skal RBK's fotballskole ta deltakerne "et steg videre".

RBK fotballskole arrangeres i et samarbeid mellom Rosenborg Ballklub, SpareBank1 SMN og lokale klubber, der RBK står ansvarlig for det sportslige innholdet, og klubben er ansvarlig for gjennomføringen. I tillegg kommer det A-spillere fra Rosenborg til hver fotballskole, for å møte deltakerne. Fotballskolen er lagt opp slik at den skal være mest mulig lik en treningsdag til RBK sitt A-lag, hvor da deltakerne får et innblikk i proffhverdagen.

Detaljert program for RBK-fotballskole 2021 vil bli sendt på mail ukene før fotballskolen starter til alle som melder seg på.

Hva koster det å delta?

Fotballskole Kr 1.450,-

Inkluderer flotte deltakerartikler bl.a.drikkeflaske, fotball, sekk,spillertrøye, fotballfaglig instruksjon, RBK-besøk, 3 x lunsj, foredrag m.m.

Mer informasjon kommer.

Påmelding: RBK Fotballskole Stjørdal